Extrajobb i Växjö

Dina arbetsuppgifter
Vi söker just nu dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och som vill arbeta extra på lager hos våra kunder i Växjö. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att bygga displayer, hjälpa till med avemballering och containerplock. Arbetstiderna är främst förlagda på dagtid under veckodagarna och vi ser gärna att du har möjlighet att jobba 2-3 pass per vecka.

Din profil
Du som söker är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Du trivs med att arbeta på en arbetsplats där det är full fart och mycket att göra. Du tar gärna egna initiativ och ser vad som behövs göras. Som person är du positiv, handlingskraftig och engagerad. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vi har kontor i Växjö och Kristianstad och vi är cirka 250 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Jenny Samuelsson, 0470 747673
Tjänst: Lagerpersonal
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2019-01-17
Sök jobbet