Micropower söker lagermedarbetare avgående gods

Dina arbetsuppgifter
Är du en driven truckförare som vill arbeta i ett bolag med stark tillväxt och hållbarhetstänk? Micropower satsar på produkter som skapar en bättre framtid för oss alla och söker nu nya nyckelspelare till deras framgångsrika produktion i Växjö. Till avdelningen för avgående gods söker nu Micropower en lagermedarbetare. Du arbetar med traditionella lageruppgifter i en expansiv och spännande miljö. Dagligen placerar du in färdiga produkter på lagerplatser samt förbereder för transport till Micropowers kunder. Du arbetar även med utlastning. Arbetstiderna är måndag – fredag med viss arbetstidsförkortning på fredagar. Du som söker har ett driv och värdesätter god teamkänsla i ditt yrkesliv. Tjänsten är långsiktig och startar med en initial inhyrning via Inpeople för att sedan övergå till en anställning hos Micropower. Önskad tillsättning är omgående eller enligt överenskommelse. Micropower har stark lokal förankring och storsatsar i Växjö, ta chansen att få vara del av denna resa!

Din profil
Du som söker har god erfarenhet inom truckkörning och har gärna arbetat med liknande arbetsuppgifter inom industrin tidigare. Du innehar truckkort A1-4 samt B1-4. Du är en utpräglad lagspelare som hugger i där det behövs. Vana att arbeta mot uppsatta mål är önskvärt då man i verksamheten bland annat mäter leveranssäkerhet. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Micropower Group är en svenskägd koncern som består av nio företag med verksamheter i Europa, USA och Asien. Våra företag utvecklar, producerar och säljer ett komplett utbud av unika lösningar för optimerad laddning av batterier och strömförsörjning samt modulära litiumjonbatterier. Vi är idag marknadsledare i norra Europa för batteriladdare till truckapplikationer. Moderbolaget Micropower Group ligger i Växjö där även majoriteten av dotterbolagen har sin bas. Här grundandes även vår verksamhet år 1984 och har sedan starten präglats av entreprenörskap, kvalitetsmedvetenhet och högt kundfokus – ledord som vi bär med oss varje dag och vidare in i framtiden.

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 200 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktpersoner: Amanda Erlandsson, 0470-747674
Mathilda Petersson Carlberg
Tjänst: Lagerpersonal
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2019-01-30
Sök jobbet