Inventerare till industriföretag i Växjö

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en noggrann och självgående inventerare till vår kund i Växjö. Arbetet utförs på en ljus och fräsch arbetsplats med ett stort gäng härliga kollegor runt omkring dig. I din roll som inventerare är dina främsta arbetsuppgifter att se till så att antalet produkter i lagret stämmer överens med lagersaldot. Därför har du som söker god förståelse och erfarenhet av arbete i lager och/eller industri. Du trivs också i en problemlösande och undersökande roll. Arbetstiderna är förlagda på dagtid och uppdraget löper på heltid tillsvidare.

Din profil
Du som söker är en lättlärd person med bra sifferminne. Du är social och trevlig men trivs med att arbeta självständigt med dina uppgifter. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 200 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson, 0470-747674
Tjänst: Inventerare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2019-01-30
Sök jobbet