Svetsare

Dina arbetsuppgifter
Vår kund i Kristianstadsområdet söker nu en Svetsare för manuell svetsning samt robotsvetsning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer således vara manuell svetsning, andra arbetsuppgifter som kan komma att förekomma är kantpressning samt laserskärning. B-körkort samt tillgång till egen bil är ett krav för att kunna söka tjänsten.

Din profil
Du bör ha en verkstadsteknisk utbildning med inriktning mot svetsning - goda kunskaper i mig/mag svetsning är ett krav och det är meriterande om du även har kunskaper inom tig-svetsning. Som person är du en positiv och trevlig person som ser vad som behöver göras och hjälper till där det behövs. Du är en problemlösare som trivs med att ta egna initiavtiv. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vi har kontor i Växjö och Kristianstad och är cirka 250 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Henrik Fagerström
Tjänst: Svetsare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Kristianstad
Publiceringsdatum: 2019-02-05
Sök jobbet