Packare inom livsmedelstillverkning

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i några mil söder om Ljungby söker vi en medarbetare till produktionen som vill arbeta med packning. Du jobbar självständigt och kan ta egna inittiativ. Arbetstiderna är förlagda på dagtid och du som söker är flexibel och har möjlighet att hjälpa till där det behövs. Start omgående.

Din profil
Som person är du en positiv och trevlig person som ser vad som behöver göras och hjälper till där det behövs. Du är en problemlösare som trivs med att ta egna initiavtiv. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande men inte ett krav. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har även kontor i Kristianstad. Totalt är vi är cirka 250 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Henrik Fagerström
Tjänst: Produktionspersonal
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Ljungby
Publiceringsdatum: 2019-02-07
Sök jobbet