Sommarjobb som truckförare på Alwex

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill jobba extra på Alwex lager i sommar. Uppdraget löper på heltid under sommarveckorna och dina främsta arbetsuppgifter är att plocka ordrar enligt plocklista. Arbetet är självständigt men du kommer tillhöra en större grupp med härliga kollegor. Ni jobbar efter dagliga mål och du kommer också kunna följa hur mycket du plockat och i vilken takt. Arbetstiderna är 7-16.

Din profil
Du som söker är en pigg och trevlig person som trivs med att jobba efter mål. Truckkort med behörighet B3 är ett krav, och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av truckkörning. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 200 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson, 0470-747674
Tjänst: Truckförare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Sommarjobb
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2019-03-11
Sök jobbet