Kantpressare till Uppvidinge

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en engagerad och driven medarbetare med kunskaper inom kantpressning eller andra verkstadstekniska områden för arbete hos ett företag i Uppvidinge. Du behöver vara klurig och förstå dig på ritningsläsning samt vara beredd på att lära dig nya saker och samtidigt bidra till en redan positiv atmosfär och god stämning.

Din profil
Du som söker har antingen erfarenhet i närtid som kantpressare, alternativt har du genom utbildning förvärvat motsvarande kunskaper. Du är en noggrann och driven person som har god förståelse för ritningsläsning. Du tar dig an uppgifter med engagemang och arbetar bra såväl självständigt som i grupp. Start sker omgående eller enligt överenskommelse och rätt person kommer beredas tillsvidareanställning hos företaget. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.


Kontaktperson: Mathilda Petersson Carlberg, 0470-740080
Tjänst: Kantpressare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Uppvidinge
Publiceringsdatum: 2019-03-14
Sök jobbet