Truckförare heltid sökes omgående till Alwex

Dina arbetsuppgifter
Alwex söker nu en truckförare som vill bli en del av teamet på plats på deras lager i Räppe. Det kommer behövas flera kompetenta orderplockare med truckkort med uppstart nu i april. Som truckförare på Alwex jobbar du med ett härligt gäng kollegor för att nå dagligen uppsatta mål. Du som söker är flexibel, ser vad som behöver göras och hjälper till där det behövs. Arbetstiderna är förlagda under dagtid mellan kl 07.00-16.00 och uppdraget löper på heltid fram till och med vecka 34 med chans till förlängning efter dess.

Din profil
Vi söker dig som gillar att arbeta i ett högt tempo och som förstår vikten av ett bra samarbete i teamet. Du som söker är engagerad, ansvarstagande och tar gärna egna initiativ och hjälper till där det behövs. Du trivs med att jobba efter individuella mätbara mål. Kunden är mån om personalens trivsel och alla förväntas bidra till ett positivt, engagerat och proffsigt förhållningssätt till varandra och bidra till en god gemenskap. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson, 0470-747674
Tjänst: Truckförare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2019-04-17
Sök jobbet