Sorteringsarbete på deltid i Växjö

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i Växjö söker vi nu noggranna medarbetare för extrajobb dagtid måndag – fredag. Arbetet innefattar bland annat sortering av varor samt vikning av pappersförpackningar. Vi söker dig som har möjlighet att jobba ca 1-3 pass per vecka. Vi söker personal omgående så sök redan idag!

Din profil
Vi söker dig som har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % exempelvis genom studier eller annat jobb. Du har gärna någon tidigare erfarenhet av liknande arbete, men viktigast för kunden är att du har rätt inställning och arbetar med stor noggrannhet. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Jenny Samuelsson, 0470 747673
Tjänst: Lagerpersonal
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Timanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2019-04-11
Sök jobbet