Containerplock Extraarbete Växjö

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i Växjö söker vi medarbetare på deltid som inte är rädda att hugga i. Du arbetar främst med containerplock, där varorna varierar i storlek och tyngd. Det här är tjänsten för dig som vill få dig ett riktigt träningspass och samtidigt få betalt! Även andra uppgifter relaterade till lager kan förekomma. Arbetet sker dagtid måndag till fredag och vi söker dig som kan arbeta ca 1-3 pass per vecka.

Din profil
Du som söker har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %, exempelvis genom studier eller annat jobb. Du är inte rädd att arbeta med kroppen och håller högt tempo i allt du gör. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Jenny Samuelsson, 0470 747673
Tjänst: Lagerpersonal
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Timanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2019-04-11
Sök jobbet