C-chaufför med lagervana

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en C-chaufför med lagervana till vår kund några mil norr om Ystad, Du som söker ska ha C-körkort med giltigt YKB samt inneha lagervana och gärna truckvana med erfarenhet av lastning och lossning. Tjänsten är en delad tjänst som chaufför samt på kundens lager som lagermedarbetare.

Din profil
Som person ska du vara pålitlig, nogrann och kunna arbeta under högt tempo. Du bör även behärska svenska i både tal och skrift samt inneha B-körkort och ha tillgång till egen bil. Urval sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vi har kontor i Växjö och Kristianstad och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Henrik Fagerström
Tjänst: Truckförare terminal
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Ystad
Publiceringsdatum: 2019-05-07
Sök jobbet