Teknisk administratör till kund i Växjö

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu dig med teknisk bakgrund som vill arbeta med administration av reservdelar samt registrering av tekniska detaljer i olika databaser. Kunden ställer krav på att du ska kunna arbeta självständigt och strukturerat. Då kunden arbetar mot Försvarsmakten kan de reservdelarna vara både mark-, sjö- och flyg-relaterade. Uppdraget är långsiktigt och önskad start är omgående.

Din profil
Ett krav på dig som söker är att du har någon form av teknisk utbildning på minst gymnasial nivå, exempelvis inom fordon/el/maskinteknik/mekanik. Önskvärt är att du har erfarenhet av ritningsläsning samt är van vid arbete med artikelstruktur. Du har god kunskap i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift. God kännedom inom Windows-paketet är ett krav. Som person är du noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du är kommunikativ och trivs i nära samarbete med kollegor. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Mathilda Petersson Carlberg, 0470-747672
Tjänst: Teknisk Administratör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2019-05-07
Sök jobbet