Rekryterare / Personalansvarig

Dina arbetsuppgifter
Vad roligt att du är nyfiken på vår annons! Vi har under hösten och våren etablerat oss starkt i Kristianstad och därför söker vi nu efter ännu en fantastisk medarbetare till rollen som Personalansvarig. Välkommen att söka ett jobb utöver det vanliga, där ledorden Hjärta, Passion och Ansvar genomsyrar verksamheten och där du varje dag utvecklas i en kreativ, tempofylld och starkt utvecklande miljö. Vi är ett innovativt bolag som tänker annorlunda, vi är ett engagerat gäng och framförallt har vi otroligt roligt tillsammans! Du kommer arbeta i en kvalitetsmedveten organisation som tar fram innovativa personallösningar för våra kunder. När andra nöjer sig, väljer vi att göra det lilla extra för våra kunder, kandidater och anställda. Vi sätter medvetet en hög ribba inom vår bransch och vi gör det genom att låta värderingarna styra verksamheten, vi tar hand om vår personal, uppmuntrar till kreativitet, vi bjuder frikostigt på vår kunskap och erfarenhet och vi strävar alltid efter att leverera service i absolut världsklass. Grunden till vår framgång bygger på att vi är lyhörda för våra kunder och anställda, vi är ödmjuka och vi vet att vi alltid kan bli bättre och det finns alltid nya saker att lära sig. Om vi vore ett handbollslag skulle vi varje dag vara ombytta och redo för match, vi skiftar ofta våra positioner i laget men spelar tillsammans och backar varandra. Alla agerar lagkapten hos oss.

Din profil
Vi söker en ansvarsfull kollega med stort hjärta och passion för andra människors framgång och utveckling. Vi erbjuder här en tjänst som kommer utmana dig, utveckla dig och stärka din kompetens inom HR-området. Som kollega på Inpeople behöver man vara street-smart, du utmanar kundernas kravprofiler, du lyfter fram det bästa ur dina kandidater vid en intervju och du planerar framåt så att dina anställda konsulter har de allra bästa förutsättningarna att göra ett bra jobb. Dina arbetsuppgifter spänner brett över fälten rekrytering, schema- och bemanningsplanering, systematiskt arbetsmiljöarbete och relationsbyggande kundkontakter. Vi arbetar prestigelöst med alla arbetsuppgifter som kan tänkas uppstå och vi hjälper alltid våra kollegor när det behövs. Din bakgrund kan med fördel finnas inom arbetsledning med personalansvar, HR-tjänster, verksamhet inom branschen eller någon annan lämplig bakgrund som vi inte själva har tänkt på. Det kan också vara så att du inom kort tar examen från högskolan och bara väntat på att den här tjänsten ska dyka upp. Nu återstår det väl bara för oss att backa upp denna fantastiska presentation med referenser: Välkommen att ta en första konfidentiell kontakt med Christoffer Petrén, VD på Inpeople, 0470-747675, om du vill veta mer om bolagets visioner. Hör av dig till Daniel Golrup, Regionchef, om du vill veta mer om hur kontoret är på väg att utvecklas, eller ring Mathilda Petersson Carlberg om du vill höra mer detaljer kring vad rollen som personalansvarig verkligen innebär. Välkommen med din ansökan, som du registrerar på inpeople.se, gärna redan idag men allra senast den 3 juni!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktpersoner: Daniel Golrup, 044-249092
Mathilda Petersson Carlberg, 0470-747672
Tjänst: Human Resource
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Kristianstad
Publiceringsdatum: 2019-05-09
Sök jobbet