Truckförare

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en truckförare med erfarenhet av motvikt och ledstaplartruck till vår kund i Hässleholmsområdet, Dina arbetstider kommer vara förlagda dagtid.

Din profil
Som person ska du vara serviceinriktad, pålitlig, nogrann och kunna arbeta under högt tempo. Du bör även behärska svenska i både tal och skrift samt inneha B-körkort och ha tillgång till egen bil. Urval sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vi har kontor i Växjö och Kristianstad och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!!


Kontaktperson: Henrik Fagerström
Tjänst: Truckförare terminal
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Hässleholm
Publiceringsdatum: 2019-07-01
Sök jobbet