Administratör för tillfälligt uppdrag i Växjö

Dina arbetsuppgifter
Till ett välkänt bolag i centrala Växjö söker vi nu en administratör med uppstart efter semestern och ca fyra månader framåt. Du behövs i verksamheten som ett stöd inom breda administrativa områden, allt från enklare bokföring, kalkylering samt uppdatering av priser mm i affärssystem. På företaget använder man sig också flitigt av excel varför vi ser erfarenhet från detta som en merit. Vi välkomnar såväl erfarna som mindre erfarna administratörer att ansöka till denna tjänst, vi hoppas finna dig som trivs med att gå in i en stöttande roll under en begränsad period och att du tycker det skulle vara roligt att komma in i ett gott gäng där trevliga kollegor ser fram emot att få din hjälp.

Din profil
Du som söker har med fördel vana av administration sedan tidigare. Jobbet innebär ibland att du har en del kontakt med kunder till företaget varför det är viktigt att du trivs i sociala sammanhang och tycker om att ge god service. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Jenny Samuelsson, 0470 747673
Tjänst: Administratör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2019-07-17
Sök jobbet