Säljare med relationsbyggande egenskaper

Dina arbetsuppgifter
Till en av våra kunder i Nordöstra Skåne/Västra Blekinge söker vi nu en Säljare. Rollen som säljare med kundansvar innebär såväl nykundsbearbetning som merförsäljning till redan befintliga kunder. Du kommer arbeta från kontoret/butiken och ute på fältet med uppdrag att sälja och serva byggföretag med deras totala behov av byggmaterial och tillhörande tjänster. Uppdraget innefattar uppsökande verksamhet, offerering/ordermottagning och som stöd har du innesäljare som hjälper till med orderläggning och leverensbevakning. Du kommer att ha en eget kundansvar och egen försäljnignsbudget.

Din profil
Vi söker en säljare som tycker om att bygga relationer och att det är roligt att sälja och göra affärer i ett högt tempo. Du är serviceinriktad, lagspelare, strukturerad samt har kunskap om och erfarenhet av byggbranschens produkter. Erfarenhet av uppsökande försäljning är meriterande. Tjänsten är en hyrrekrytering dvs du kommer att vara anställd via Inpeople under provanställningen och efter det övergår anställningen till företaget du arbetar på. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Daniel Golrup
Tjänst: Säljare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Sölvesborg
Publiceringsdatum: 2019-08-07
Sök jobbet