Betongarbetare

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu efter en betongarbetare för ett uppdrag hos en av våra kunder norr om Hässleholm. Du som söker är praktisk lagd, samt gillar att arbeta tillsammans med andra. Eftersom jobbet är rörligt och innehåller många moment krävs det att du har god fysik. Har du erfarenhet som betongarbetare eller snickare sedan tidigare är detta meriterande men ej något krav.

Din profil
Som person är du en positiv och trevlig person som ser vad som behöver göras och hjälper till där det behövs. Du är en problemlösare som trivs med att ta egna initiavtiv. Du bör vara självgående. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vi har kontor i Växjö och Kristianstad och vi är cirka 250 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Henrik Fagerström
Tjänst: Byggarbetare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Hässleholm
Publiceringsdatum: 2019-08-11
Sök jobbet