Besöksbokare till kund i Växjö

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i Växjö söker vi dig som vill vara den första kontakten med potentiellt nya kunder till företaget. Du är en självgående, positiv och plikttrogen person och du kommer sitta i ett härligt team där du arbetar självständigt med dina arbetsuppgifter. Under din arbetsdag som besöksbokare tar du en kortare kundkontakt med potentiellt nya kunder som kan öppna dörren till ett långsiktigt samarbete, då det är du som ringer upp och bokar in företagets säljare på besök hos dessa. Uppdraget löper på heltid fram till och med juli 2020 med uppstart så snart som möjligt.

Din profil
Noggrann, effektiv och trevlig är ord som beskriver dig på ett bra sätt och du trivs med att arbeta mot angivna mål. Du trivs också i telefonkontakt med kunder och du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson, 0470-740080
Tjänst: Besöksbokare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Vikariat
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2019-08-13
Sök jobbet