Automationstekniker till Micropower

Dina arbetsuppgifter
Vill du arbeta med ett stimulerande och omväxlande arbete som spänner över ett brett område, inom ett spännande och expansivt bolag? Har du även god erfarenhet av automation och produktionsteknik? Då kan du vara den Micropower söker! Hos Micropower erbjuds du stor frihet att vara med och utforma din roll och påverka din utveckling. Du kommer, tillsammans med dina kollegor, att få arbeta i en kultur där kreativitet och förbättringsarbete uppmuntras. Micropower storsatsar och kommer i slutet av året att flytta in i sin nya fabrik som primärt kommer producera litium Ion batterier i Öjaby. I din roll som Automationstekniker säkerställer du att produktionen flyter på med så få störningar som möjligt och agerar tekniskt stöd i det dagliga. Du har även ansvar för att optimera bolagets automatiserade processer med bibehållen kvalitet. Arbetet i sig innehåller service, support, felsökning (både mekaniskt och elektriskt) samt optimering. Maskinparken innehåller PLC, robot- samt visionssystem. Du bereder, planerar, genomför och dokumenterar service och underhåll, samt har på sikt hand om reservdelar och reservdelslager. Du kommer även inneha en viktig roll i samarbetet med projektorganisationen i fråga om uppdatering av befintliga maskiner samt utvecklingen av nästa generations maskiner och processer. Detta innebär nära samarbete och kommunikation både internt och externt. I rollen rapporterar du till produktionschefen på produktionsenheten för litium Ion batterier.

Din profil
För att lyckas i rollen bör du ha en relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet, kombinerat med tidigare arbete i liknande roll. Du har kunskap och erfarenhet inom automation, analys, mjukvara samt PLC-programmering. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Lean. Som person är du strukturerad, resultatinriktad och har stort kundfokus. Du är snabb på fötterna och arbetar proaktivt med stor idérikedom och engagemang. Du är stark inom problemlösning och kan leverera analyser och lösningar av hög kvalitet. Du har även stor förståelse för produktionsprocesser, såväl manuella som automatiserade. Du behöver kunna arbeta såväl självständigt som i grupp med en naturlig kommunikation, då du har kontakt med organisationens olika avdelningar. Att du behärskar svenska och engelska, såväl i tal som i skrift, är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. För denna rekrytering samarbetar Micropower Brix med Inpeople. Vid frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare, Mathilda Petersson Carlberg på 0470-747672 eller på mail mathilda.petersson.carlberg@inpeople.se Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Micropower Group är en svenskägd koncern som består av nio företag med verksamheter i Europa, USA och Asien. Våra företag utvecklar, producerar och säljer ett komplett utbud av unika lösningar för optimerad laddning av batterier och strömförsörjning samt modulära litiumjonbatterier. Vi är idag marknadsledare i norra Europa för batteriladdare till truckapplikationer. Moderbolaget Micropower Group ligger i Växjö där även majoriteten av dotterbolagen har sin bas. Här grundandes även vår verksamhet år 1984 och har sedan starten präglats av entreprenörskap, kvalitetsmedvetenhet och högt kundfokus – ledord som vi bär med oss varje dag och vidare in i framtiden.

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Mathilda Petersson Carlberg, 0470-747672
Tjänst: Underhållstekniker
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2019-08-31
Sök jobbet