Projektledare/Affärskoordinator, Atea Logistics

Dina arbetsuppgifter
Till Atea Logistics i Växjö söker vi nu en lösningsorienterad och flexibel projektledare. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av affärskoordinering där du ansvarar för implementation av tjänster/produkter inom företaget. Du agerar som projektledare när Atea genomför större/komplexa leveranser, t.ex. elev PC-projekt eller större utrullningar. Projekten driver du enligt Atea Logistics projektprocess. Du har även en roll som rådgivare/support där du är rådgivande och säkerställande av Atea Logistics standardprocesser. Utöver detta utvecklar du och tar fram processer internt och i samråd med Ateas säljbolag. Då kunderna finns ute i länderna kan vissa resor bli aktuella. Uppdraget är långsiktigt och det finns goda möjligheter till anställning på Atea Logistics. Tillträde sker enligt överenskommelse, dock senast början på november.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet av att jobba som IT-projektledare, gärna med säljerfarenhet eller motsvarande. Du har erfarenhet av, eller förståelse för, IT-branschen. Har du jobbat som projektledare och/eller inom IT, logistik eller försäljning är det meriterande. Social kompetens, noggrannhet och en förmåga att ha kontroll över flera saker samtidigt är viktiga egenskaper för att lyckas i tjänsten. Att du är flexibel och van att jobba i en föränderlig miljö ser vi som en självklarhet. Du är därtill lyhörd, lösningsorienterad och strukturerad. Du sätter dig snabbt in i nya affärssystem och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag, dock senast 2019-09-29. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Ateakoncernen, med verksamheter i Norden och Baltikum, har cirka 6900 medarbetare och är den näst största IT-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på drygt 32 miljarder norska kronor och är noterad på Oslo Börs. För mer information se atea.com Atea Logistics AB är koncernens distributör och expert på IT-logistik. Atea Logistics AB har en omsättning på cirka 5 miljarder svenska kronor och är cirka 200 anställda.

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Josefin Gustavsson, 0470-747670
Tjänst: Projektledare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2019-08-27
Sök jobbet