Databasadministratör

Dina arbetsuppgifter
Till ett attraktivt bolag inom spelutveckling söker vi nu en databasadministratör. Du arbetar såväl förvaltande som utvecklande, varpå ett stort intresse för databaser är viktigt för vår kund. Tjänsten är långsiktig och kunden önskar att du startar snarast, efter semesterperioden gärna.

Din profil
Du som söker har någon form av erfarenhet av arbete med databaser, antingen genom arbetslivserfarenhet eller via studier. Som person är du strukturerad och har god förmåga att analysera fakta. Du trivs såväl i samarbete med andra som med självständigt arbete. Då du till stor del kommer att arbeta självständigt kommer höga krav ställas på din förmåga att ansvar för processen. Erfarenhet av SQL är meriterande. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 200 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Mathilda Petersson Carlberg, 0470-747672
Tjänst: DBA
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2019-09-01
Sök jobbet