Två montörer sökes till Åseda

Dina arbetsuppgifter
För ett tidsbegränsat uppdrag i Åseda söker vi nu två medarbetare för arbete med montering av aluminiumramar. Vi söker dig som har rätt attityd, du tycker det är roligt att prova på nya uppgifter men uppskattar samtidigt att få arbeta självständigt och i viss mån med uppprepande arbetsuppgifter.

Din profil
Med rätt attityd menar vi att du tar initiativ, gärna vill ha saker att göra och är mån om att uppvisa god produktivitet. Du blir en efterlängtad förstärkning hos vår kund och kommer få en gedigen introduktion till arbetsuppgifterna. Om du har erfarenhet av ritningsläsning, montering samt enklare verktyg så som skruvdragare kan det vara extra meriterande men lika stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper, att du har lätt för att lära dig nya saker, att du är motiverad för uppdraget och har möjlighet att arbeta under den angivna tidsperioden i höst. Uppdraget löper på heltid med uppstart i början av september och beräknas löpa under ca tre månader. Arbetstiderna är förlagda till dagtid, mån-tors 06.30-16.00 och fredagar 06.30-13.00.

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Lina Lundqvist, 0470-701061
Tjänst: Montör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Uppvidinge
Publiceringsdatum: 2019-09-10
Sök jobbet