Studerande, se hit! Vi har extrajobbet du vill ha!

Dina arbetsuppgifter
Äntligen! Nu börjar plugget och det betyder även att det är dags att söka ditt extrajobb hos Inpeople. Vi har massor av spännande kunder. Kanske söker du ett spännande extrajobb, kanske är du ute efter en karriärväg på ett specifikt företag, kanske vill du jobba extra för att ha ett socialt sammanhang utanför studierna? Oavsett anledning har vi extrajobbet för dig!

Din profil
Idag jobbar över 150 studenter extra hos någon av våra kunder men vi behöver bli ännu fler! Ta chansen att bli en del av vårt fantastiska gäng, vi ser fram emot din förstärkning. Vi har många kunder inom flera spännande branscher som just nu börjat planera inför höstens behov och önskar förstärka organisationen med extraresurser. För tillfället söker vi bl.a. studenter för extrajobb inom kundservice, administration, lager och logistik, tillverkande industri, spelutveckling och programmering. Utöver detta får vi så gott som dagligen nya förfrågningar och vi har uppdrag med arbetstider på dagtid, kvällar, helger och nätter. Oavsett vad du föredrar har vi ett uppdrag som passar för din dygnsrytm. I din ansökan behöver du ange om du är brett intresserad av alla jobbmöjligheter, eller om du är ute efter någon särskild bransch, speciella arbetstider etc. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Jenny Samuelsson, 0470 747673
Tjänst: Övrigt
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Timanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2019-09-12
Sök jobbet