Arbetsledare sökes till Peab affärsområde bygg

Dina arbetsuppgifter
För Peabs räkning söker vi nu efter en arbetsledare till deras byggverksamhet i Kristianstad med omnejd. I rollen som arbetsledare kommer du få arbeta med roliga och utmanande byggprojekt. Vi söker dig som drivs av att ta stort eget ansvar, men du ska också coacha och arbeta nära dina kollegor för att på bästa sätt leverera goda resultat i rätt tid. Som arbetsledare på Peab arbetar du nära din platschef med ledning av projekt; från planering och arbetsberedning till genomförande och uppföljning. Du ansvarar för att leda ditt arbetslag ute på byggarbetsplatsen i den dagliga verksamheten mot uppsatta projektmål, och får möjligheten att driva arbetet tillsammans med duktiga och engagerade yrkesarbetare.

Din profil
Vi söker dig med relevant utbildning inom byggteknik samt att du innehar minst fem års erfarenhet av arbete inom branschen. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du talar och skriver svenska obehindrat samt innehar B körkort. Då urval sker löpande välkomnar vi din ansökan redan idag, Välkommen! I denna rekrytering samarbetar Peab med Inpeople, har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Daniel Golrup på telefonnummer 0725-26 82 00

Om företaget
Peab Affärsområde Bygg utför allt från nyproduktion av bostäder, offentliga och kommersiella lokaler till renoveringar och om- och tillbyggnadsarbeten samt tillhandahåller byggservicetjänster. Affärsområde Byggs verksamhet bedrivs genom cirka 150 platskontor runt om i Norden, organiserade i tolv regioner i Sverige, tre i Norge och två i Finland.

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktpersoner: Daniel Golrup
Henrik Fagerström
Tjänst: Byggledare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Sölvesborg
Publiceringsdatum: 2019-09-05
Sök jobbet