Extrajobb terminal natt

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning till hösten och vill jobba extra på terminal hos vår kund i Växjö. Arbetstiderna är främst förlagda på nattid, då du jobbar 22.30-04 eller 21-06. Arbetspass på eftermiddagar och helger kan också förekomma Vi söker dig som vill ha ett långsiktigt extrajobb och kan jobba ca 2-3 pass i veckan, med start omgående. Utöver schemalagda tider kommer det finnas ett kontinuerligt behov att täcka upp vid sjukfrånvaro, semester samt arbetstoppar som du och ett härligt gäng kommer hjälpas åt med.

Din profil
Du som söker har truckkort med behörighet A+B. Tidigare erfarenhet av terminalarbete är meriterande. För att kunna ingå i denna pool behöver du ha en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller eget företag. Om du studerar ser vi helst att du har minst ett år kvar på dina studier. Du är en trevlig och flexibel person som trivs med att jobba i ett högt tempo och hjälpa till där det behövs. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Jenny Samuelsson, 0470 747673
Tjänst: Truckförare terminal
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Timanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2019-09-12
Sök jobbet