Träindustriarbetare dagskift till Anebyhusgruppen i Klöverfors

Dina arbetsuppgifter
Till Anebyhusgruppen i Klöverfors söker vi nu engagerade träindustriarbetare för dagskift. Du kommer in i en expansiv och värderingsstyrd miljö, där du blir en viktig del i bolagets framtida utveckling. Du arbetar i produktionslinjen för Volymhus. Förekommande arbetsuppgifter kan vara tillverkning av väggelement, montering av kök och sätta panel. Du bör ha förståelse för materialet trä och Anebyhusgruppen ser gärna att du arbetat med någon typ av snickeri eller annat praktiskt arbete tidigare. Du utgår ifrån ritningar där håltagningar och rördragningar finns markerade. I rollen arbetar du noggrant men med tempo. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, där du arbetar hos Anebyhusgruppen men är anställd av Inpeople. På sikt kan möjlighet finnas till anställning direkt hos Anebyhusgruppen.

Din profil
Du som söker har tidigare erfarenhet av exempelvis snickeri eller annat praktiskt arbete. Du är en initiativtagare och har nära till beslut, men är inte rädd att fråga om du är osäker på något. Noggrannhet och tempo går hand i hand i arbetet men viktigast av allt är att det som produceras är felfritt. Du samarbetar väl med andra och har en stark teamkänsla. Stresstålighet och ordningssamhet är två ytterligare egenskaper som Anebyhusgruppen värdesätter. Ett krav är att du besitter goda kunskaper kring att avläsa måttenheter och annan enklare huvudräkning. Du förutsätts kunna läsa ritningar med måttkedja från höger samt vänster. Du kan även tyda symboler för håltagning och eldragning. Du hanterar spikpistol och skruvdragare på ett säkert sätt. Erfarenhet av Lean och 5S är meriterande. Svenska, alternativt engelska i tal och skrift är ett krav. Körkort och bil ett krav. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen!

Om företaget
Anebyhusgruppen AB, med varumärkena Anebyhus, Ekeforshus, Kungshus och Ekonomen, är en av Sveriges största och äldsta trähustillverkare. Vi producerar och marknadsför designade, prefabricerade småhus för i huvudsak den svenska marknaden. Vi bedriver entreprenadverksamhet och projektutveckling samt producerar och monterar åt kunden BoKlok. Radhusen bygger vi i volymer i fabrik och utför en totalentreprenad på projektens byggplats. BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och Ikea. Våra kontor finns i Åseda och Jönköping och tillverkningen sker i Åseda och Klöverfors. Vi är 225 anställda och har en omsättning på ca 800 Mkr. Anebyhusgruppen AB ingår i koncernen Surewood Industries AB, en stor träförädlingskoncern där även KG List AB och Spaljisten AB ingår. Läs mer på www.anebyhusgruppen.se

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Mathilda Petersson Carlberg, 0470-747672
Tjänst: Klöverfors dag
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Uppvidinge
Publiceringsdatum: 2019-09-17
Sök jobbet