Kundserviceagent till Atea Sverige

Dina arbetsuppgifter
Till Atea i Växjö söker vi nu en serviceminded och engagerad kundserviceagent. Som agent tar du emot inkommande ärenden från Ateas kunder via mail, telefon och chatt. Du är kundens första kontakt med Atea och du har i alla lägen ett professionellt bemötande och utför service i världsklass. Uppdraget löper på heltid med start omgående. Uppdraget är långsiktigt och för rätt person finns möjlighet till anställning på Atea.

Din profil
Du som söker har alltid kunden i största fokus. Du trivs med att ta ansvar och är lyhörd inför din omgivning. Arbetet ställer även krav på egenskaper som struktur och noggrannhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundservice i någon form. Du har lägst gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot IT och hanterar Office-paketet obehindrat. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Atea finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 6 900 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa. Koncernen hade en omsättning på drygt 32,4 miljarder norska kronor 2017 och är noterad på Oslo Börs. I Sverige är vi 2 400 medarbetare på ett trettiotal orter från Malmö i söder till Kiruna i norr. Omkring 1 400 av oss är konsulter.

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Mathilda Petersson Carlberg, 0470-747672
Tjänst: Agent
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2019-09-22
Sök jobbet