Tekniker/Administratör interim

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en interim tekniker/administratör som huvudsakligen ska arbeta med teknisk dokumentation. Du behöver vara tekniskt intresserad, noggrann och strukturerad. Erfarenhet från fordonsbranschen eller närliggande branscher och kunskap i PPAP dokumentation är viktigt. Du arbetar i ett tvärfunktionellt team tillsammans med teknik, produktion, logistik, inköp och marknad. I rollen finns möjlighet att ansvara för projekt eller delprojekt. Våra produkters konkurrenskraft är stark eftersom vi skräddarsyr koncept som fungerar såväl praktiskt som ekonomiskt i alla led. Vårt arbetssätt är starkt influerat av LEAN-metoden och vi arbetar även aktivt med att utveckla våra medarbetare såväl som vår verksamhet.

Din profil
Kanske har du en praktisk bakgrund där du formats i en produktionsteknisk miljö, eller möjligen är du maskinteknisk ingenjör i början av karriären. Det är viktigt att du kan börja omgående. Det är positivt om du har intresse för eller erfarenhet av gummiprodukter. Du kan även ha erfarenhet av eller bakgrund inom metall och stansning. Detta är dock inget krav. Tjänsten är ett tidsbegränsat uppdrag (3-4 månader) på heltid med placering i Skånes Fagerhult. För frågor eller funderingar kring denna tjänst är du välkommen att kontakta Hanna Walleij på Head Consulting för mer information.

Om företaget
Nolato Lövepac utvecklar och tillverkar packningar, tätningar och tejplösningar till kunder inom fordonsindustrin och andra utvalda industrisektorer. Vi är lika mycket en innovativ idé- och utvecklingspartner som en effektiv produktleverantör.

Om oss
Denna tillsättning hanteras av vår kollega Hanna Walleij på systerbolaget Head Consulting. Det gör att vi hänvisar alla ansökningar till Headconsulting.se.


Kontaktperson: Hanna Walleij
Tjänst: Tekniker
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Örkelljunga
Publiceringsdatum: 2019-09-26
Sök jobbet