Tekniker/Projektledare

Dina arbetsuppgifter
Vi förstärker nu vårt lag med en tekniskt intresserad projektledare som ska guida våra kunder genom processen från idé till färdig produkt. Du arbetar i ett tvärfunktionellt team tillsammans med teknik, produktion, logistik, inköp och marknad där du tar tillvara på den samlade erfarenheten i teamet och skapar bästa lösningen för våra kunder. Våra produkters konkurrenskraft är stark eftersom vi skräddarsyr koncept som fungerar såväl praktiskt som ekonomiskt i alla led. Vårt arbetssätt är starkt influerat av LEAN-metoden och vi arbetar även aktivt med att utveckla våra medarbetare såväl som vår verksamhet. Du driver projekt från order till serieproduktion, bidrar till utvecklingen av våra processer och rutiner samt ser dig själv som organisationens kluriga problemlösare, vare sig det gäller teknik eller affärsnytta. Vi ser gärna sökande med olika typer av bakgrund, kanske har du en praktisk bakgrund där du formats i en produktionsteknisk miljö, eller möjligen är du maskinteknisk ingenjör i början av karriären. Det här är rätt jobb för dig som vill bygga en stabil karriärmässig grund i ett välmående och stabilt bolag. Vi tror att rätt person har egenskaper som engagemang, driv, tekniskt intresse samt kvalitetsmedvetenhet.

Din profil
Vi ser helst att du har erfarenhet av fordonsindustri eller stansade produkter. Det är positivt om du har intresse för eller erfarenhet av gummiprodukter. Du kan även ha erfarenhet av eller bakgrund inom metall och stansning. Detta är dock inget krav då även personlig lämplighet väger tungt i denna rekrytering. Tjänsten är på heltid med placering i Skånes Fagerhult. För frågor eller funderingar kring denna tjänst är du välkommen att kontakta Hanna Walleij på Head Consulting för mer information.

Om företaget
Nolato Lövepac utvecklar och tillverkar packningar, tätningar och tejplösningar till kunder inom fordonsindustrin och andra utvalda industrisektorer. Vi är lika mycket en innovativ idé- och utvecklingspartner som en effektiv produktleverantör.

Om oss
Denna tillsättning hanteras av vår kollega Hanna Walleij på systerbolaget Head Consulting. Det gör att vi hänvisar alla ansökningar till Headconsulting.se.


Kontaktperson: Hanna Walleij
Tjänst: Tekniker
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Örkelljunga
Publiceringsdatum: 2019-09-29
Sök jobbet