Extrajobb vid sidan av studierna

Dina arbetsuppgifter
Är du student och söker ett jobb vid sidan av dina studier? Då har vi det perfekta uppdraget för dig! Du som söker är pigg, trevlig och noggrann men också van att jobba i ett högt tempo. Du måste ha en annan huvudsaklig sysselsättning som studier eller jobb på minst 50 % (styrks med intyg från annan arbetsgivare eller skola/högskola/universitet) för att kunna söka tjänsten, alternativt vara pensionär. Jobbet är flexibelt, kan vara förlagt till både produktions- och lagermiljö och det finns arbetstider under både dagtid, kväll och natt. Arbetsplatsen finns utanför Hässleholm.

Din profil
Om du studerar ser vi gärna att du har minst ett år kvar på dina studier eftersom det här är ett långsiktigt extrajobb. Du är tillgänglig för att arbeta cirka två till tre pass per vecka. Eftersom arbetsplatsen är belägen utanför Hässleholm krävs bil och körkort för att du ska kunna ta dig till och från arbetet. Som anställd på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Ansöker gör du via vår hemsida. Välkommen!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vi har kontor i Växjö och Kristianstad och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Emil Thomasson, 044-249090
Tjänst: Lagerpersonal terminal
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Hässleholm
Publiceringsdatum: 2019-09-29
Sök jobbet