Production Manager till Hansen

Dina arbetsuppgifter
På Hansen är ingen dag den andra lik! Som Production Manager är ditt ansvar tudelat, du fungerar bland annat som en administrativ funktion i ett av Hansens stora projekt. Du rapporterar till ansvarig Project Manager och förväntas stötta upp i bland annat logistikhantering, såsom resebokningar och hotellbokningar inför eventet. I rollen kommer du även självständigt driva vissa delprojekt under viss ledning av ansvarig Project Manager. Hansen söker för denna tjänst en lösningsorienterad, strukturerad och ansvarstagande person med driv. På sikt kan det finnas möjlighet till utveckling internt. Tjänsten är en rekrytering där slutkandidat anställs av Hansen.

Din profil
Hansen söker dig med dokumenterad administrationsvana, önskvärt är att du tidigare arbetat med exempelvis rese- och hotellbokningar eller liknande. Du har sinne för detaljer och är inte rädd att ta dig an nya utmaningar. Du drivs av att få eget ansvar och förstår vikten av att slutföra varje uppgift. Att hålla deadline är för dig en självklarhet. I perioder kan arbetsbördan vara omfattande vilket ställer höga krav på stresstålighet. Flytande engelska i tal och skrift är ett krav. Du arbetar i Excel obehindrat. Då urval sker löpande kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte utan sök redan nu! I denna rekrytering har Hansen valt att samarbeta med Inpeople. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Petersson Carlberg, 0470-747672.

Om företaget
Hansen startades 1989. Under åren har vi genomfört tusentals event åt några av Sveriges - och för den delen världens - främsta varumärken. Allt ifrån megastora evenemang till små exklusiva möten. Idag har vi samarbetspartners i 80 länder. Skulle du få för dig att lansera en produkt i en regnskog eller hålla ett extrainsatt styrelsemöte i en igloo i Lappland, då ordnar vi det - smidigt och kostnadseffektivt.

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Mathilda Petersson Carlberg, 0470-747672
Tjänst: Production Manager
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2019-10-01
Sök jobbet