Packare till lager

Dina arbetsuppgifter
Till en av våra kunder norr om Hässleholm söker vi nu packare/lagermedarbetare. Du arbetar på kundens lager med packning och emballering av gods, allt från stort till smått.

Din profil
Önskvärt är att du som söker har någon typ av erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är noggrann, effektiv och drivs av att nå och överträffa uppsatta mål. Kunden lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Arbetstiderna är antingen morgon- eller eftermiddagsskift och du går på ett ständigt schema. Som anställd på Inpeople har du en passion för att ge service, du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 200 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Emil Thomasson, 044-249090
Tjänst: Lagerpersonal
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Hässleholm
Publiceringsdatum: 2019-10-06
Sök jobbet