Truckförare till Anebyhusgruppen

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en noggrann medarbetare som är van att jobba i högt tempo utan att tumma på kvalitén. Du kommer att arbeta med truckkörning och emballering på Anebyhusgruppens site i Åseda. Truckkort är ett krav eftersom du levererar in material i produktion samt levererar ut färdigmonterade väggelement till väntande transport. Även emballering och pålastning av material kan förekomma, varpå arbetet kan vara tungt.Körkort B är även det ett krav då du ibland framför trucken på allmän väg. Du kommer arbeta med ett gäng härliga kollegor i en växande industrimiljö. Du arbetar dagtid. Uppdraget löper på heltid med start så snart som möjligt, och sträcker sig över hösten till att börja med. Beroende på produktionstakt och behov kan förlängning bli aktuell.

Din profil
Vi söker en pigg och trevlig person med huvudet på skaft. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller vana av arbete på lager och industri. Du har behörighet för, och vana av, att köra truck, och har du erfarenhet och behörighet för fyrvägstruck (B6) är detta meriterande. Du är noggrann och strukturerad i ditt dagliga arbete. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Anebyhusgruppen AB, med varumärkena Anebyhus, Ekeforshus, Kungshus och Ekonomen, är en av Sveriges största och äldsta trähustillverkare. Vi producerar och marknadsför designade, prefabricerade småhus för i huvudsak den svenska marknaden. Vi bedriver entreprenadverksamhet och projektutveckling samt producerar och monterar åt kunden BoKlok. Radhusen bygger vi i volymer i fabrik och utför en totalentreprenad på projektens byggplats. BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och Ikea. Våra kontor finns i Åseda och Jönköping och tillverkningen sker i Åseda och Klöverfors. Vi är 225 anställda och har en omsättning på ca 800 Mkr. Anebyhusgruppen AB ingår i koncernen Surewood Industries AB, en stor träförädlingskoncern där även KG List AB och Spaljisten AB ingår. Läs mer på www.anebyhusgruppen.se

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Mathilda Petersson Carlberg, 0470-747672
Tjänst: Utleverans
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Uppvidinge
Publiceringsdatum: 2019-10-08
Sök jobbet