Servicetekniker till expansiv kund

Dina arbetsuppgifter
Är du en kunnig verkstadstekniker/servicetekniker/fordonsreperatör som söker nästa utmaning i arbetslivet? Då har vi tjänsten för dig! Till vår expansiva kund i Sölvesborgsområdet söker vi nu en noggrann och serviceinriktad tekniker med god kompetens inom hydraulik, mekanik och elektronik. Arbetet sker i verkstadsmiljö, är såväl självständigt som i samarbete med kollegor och innebär service- och reperationsarbeten inom fordonssegmentet.

Din profil
För att vara aktuell för denna tjänst ser vi att du besitter god erfarenhet av service- och reparationsarbeten inom det tyngre fordonssegmentet (gärna lastbilar, entreprenadmaskiner, traktorer, hjullastare eller liknande). Du är med stor fördel tekniskt intresserad, praktiskt lagd och trivs bra med arbetsuppgifter som varierar inom hydraulik-, mekanik- och elektronikområdet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker därför någon som framförallt är ansvarsfull, initiativtagande och serviceinriktad. Du ska vilja göra ett genuint bra arbete och drivas av att hitta bra och effektiva lösningar på de utmaningar du ställs inför. B-körkort, tillgång till egen bil och flytande svenska i både tal och skrift är ett krav. Låter detta som du? Eftersom vi arbetar med löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag – vi välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Emil Thomasson, 044-122002
Tjänst: Verkstadsarbetare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Sölvesborg
Publiceringsdatum: 2019-10-09
Sök jobbet