Vi söker just nu montörer

Dina arbetsuppgifter
Vi söker just nu kompetenta och serviceinriktade montörer till flera av våra kunder inom hela Kronobergs län. Företagen återfinns främst inom tillverkande industrin, mot olika nischer och produkter. Ritningsläsning förekommer på olika nivåer beroende på arbetsplats. Gemensamt för våra kunder är att de erbjuder trevliga arbetsplatser, härliga kollegor samt möjlighet till utveckling. Uppdragen är långsiktiga och de flesta av våra uppdrag är förlagda till dagskift eller ständigt kvällsskift.

Din profil
Vi söker händiga personer, gärna med erfarenhet av montering och ritningsläsning inom industri. Vi tror att du som söker trivs med att arbeta självständigt men samtidigt är lyhörd för din omgivning. Du har ett organiserat och strukturerat arbetssätt och du är en prestigelös medarbetare som gärna hjälper till där det behövs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Lina Lundqvist, 0470-701061
Tjänst: Montör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2019-10-23
Sök jobbet