Truckförare på heltid

Dina arbetsuppgifter
Tycker du om att köra truck och vill jobba med det på heltid? Till våra kunder i Växjö söker vi nu truckförare där du går in som en lagspelare i ett större team. Arbetet består främst utav truckkörning, lagerarbete och att plocka order. Uppdraget löper på heltid med start enligt överenskommelse.

Din profil
Du som söker är pigg och alert och har god truckvana med truckbehörigheterna A1-4 och B1-4. Du tycker om att jobba i högt tempo samtidigt som du håller god kvalité i arbetet. Du jobbar effektivt och följer de mål som efterfrågas. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Lina Lundqvist, 0470 - 70 10 61
Tjänst: Truckförare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2019-10-23
Sök jobbet