Elmontörer

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu engagerade elmontörer till vår kund i Växjö. Kunden verkar inom tillverkande industri där elmontaget är sista stationen innan produkten skickas ut till kund. Dina arbetsuppgifter består främst av att koppla och testa elskåp. Arbetet är självständigt men med stöttning från dina härliga kollegor i teamet. Förstärkning i teamet behövs både på dagtid och ständigt kvällsskift med uppstart enligt överenskommelse.

Din profil
Du som söker har utbildning inom El/Automation/Styr och Regler och gärna motsvarande kunskaper genom din arbetslivserfarenhet. Lämplig yrkesbakgrund är som industrielektriker, elmontör eller annan relevant utbildning. Du behärskar också kretsscheman. Vi tror att du som kommer trivas bäst i denna roll är social och trevlig, du gör alltid ett gediget arbete och trivs i samarbete med dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktpersoner: Lina Lundqvist, 0470 - 70 10 61
Anna Eriksson, 0470 - 74076071
Tjänst: Elmontör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2019-10-23
Sök jobbet