Extrajobb för dig med eget företag

Dina arbetsuppgifter
Driver du eget företag och vill jobba extra? Då har vi det perfekta uppdraget för dig! En av våra kunder utökar äntligen sin pool. Det finns där möjlighet att jobba mellan 7-19 alla vardagar allt från 3 timmar till 8 timmar som truckförare. Var vecka undersöker vi med dig hur du kan jobba kommande vecka och bokar därefter ditt schema. Vi ser att du kommer jobba 2-3 pass per vecka i genomsnitt. Kan det passa dig?

Din profil
Du som söker är en engagerad och driven person som gillar att arbeta under eget ansvar. Du driver eget bolag eller har en annan sysselsättning på minst 50%. Meriterande om du har truckkort med behörighet B4. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Jenny Samuelsson, 0470 747673
Tjänst: Truckförare
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2019-11-05
Sök jobbet