Erfaren kundservicemedarbetare

Dina arbetsuppgifter
Har du erfarenhet att kundservice och ger i alla lägen kunden bästa möjliga service? Vi söker just nu en erfaren kundservicemedarbetare som med stort engagemang vill ta sig an en ny utmaning. Din primära uppgift kommer vara att ta emot inkommande ärenden via telefon och mail. Du gör bokningar, svarar på förfrågningar samt allmänna frågor från kunder. Uppdraget är långsiktigt och vi letar efter en person som vill utvecklas tillsammans med företaget på sikt. För rätt person finns det goda möjligheter till anställning hos kunden.

Din profil
Du som söker trivs i en miljö där det är fullt fart och i perioder mycket att göra. Du har en hög arbetsmoral och är lyhörd inför din omgivning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har lägst gymnasieutbildning, god datavana och förmåga att enkelt sätta dig in i nya affärssystem. Vi ser att du har erfarenhet av kundservice i någon form. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktpersoner: Jenny Samuelsson, 0470 747673
Mathilda Petersson Carlberg, 0470 747672
Tjänst: Kundservicemedarbetare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2019-10-28
Sök jobbet