Micropower söker lagermedarbetare med truckkort

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en lagspelare som trivs med och har erfarenhet av lager och logistik. Du kommer att arbeta på lagret med plockning och packning hos Micropower i Växjö. Dina arbetsuppgifter kommer att vara bestående av bland annat att boka transporter och köra truck – truckkort med behörigheterna A1-4 samt B1-4 ett därför ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i ”Monitor” och transportbokningssystem sedan tidigare samt om du har ADR utbildning. Du arbetar dagtid och uppstart sker enligt överenskommelse. Anställningen är långsiktig och börjar med en uthyrning via Inpeople med goda chanser till övertag hos kund.

Din profil
Du är en pigg och driven person som trivs att arbeta i högt tempo. Du är ordningsam, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är som person en lagspelare. Du bidrar till gruppens effektiva arbete och är med och främjar den goda stämningen på plats. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Micropower Group är en svenskägd koncern som består av nio företag med verksamheter i Europa, USA och Asien. Våra företag utvecklar, producerar och säljer ett komplett utbud av unika lösningar för optimerad laddning av batterier och strömförsörjning samt modulära litiumjonbatterier. Vi är idag marknadsledare i norra Europa för batteriladdare till truckapplikationer. Moderbolaget Micropower Group ligger i Växjö där även majoriteten av dotterbolagen har sin bas. Här grundandes även vår verksamhet år 1984 och har sedan starten präglats av entreprenörskap, kvalitetsmedvetenhet och högt kundfokus – ledord som vi bär med oss varje dag och vidare in i framtiden.

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Lina Lundqvist, 0470 - 701061
Tjänst: Lagermedarbetare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2019-10-30
Sök jobbet