Tekniskt intresserad projektledare

Dina arbetsuppgifter
För vår kunds räkning några mil väster om Hässleholm söker vi nu en tekniskt intresserad projektledare. Du kommer verka som en guide till kunder genom processen från idé till färdig produkt. Du arbetar i ett tvärfunktionellt team tillsammans med teknik, produktion, logistik, inköp och marknad där du tar tillvara på den samlade erfarenheten i teamet och skapar bästa lösningen för våra kunder. Vår kunds produkter har stark konkurrenskraft eftersom dom skräddarsyr koncept som fungerar såväl praktiskt som ekonomiskt i alla led. Deras arbetssätt är starkt influerat av LEAN-metoden och dom arbetar även aktivt med att utveckla sina medarbetare såväl som sin verksamhet. Du driver projekt från order till serieproduktion, bidrar till utvecklingen av processer och rutiner samt ser dig själv som organisationens kluriga problemlösare, vare sig det gäller teknik eller affärsnytta.

Din profil
Vi ser gärna sökande med olika typer av bakgrund, kanske har du en praktisk bakgrund där du formats i en produktionsteknisk miljö, eller möjligen är du maskinteknisk ingenjör i början av karriären. Det här är rätt jobb för dig som vill bygga en stabil karriärmässig grund i ett välmående och stabilt bolag. Vi tror att rätt person har egenskaper som engagemang, driv, tekniskt intresse samt kvalitetsmedvetenhet. Vi ser helst att du har erfarenhet av fordonsindustri eller stansade produkter. Det är positivt om du har intresse för eller erfarenhet av gummiprodukter. Du kan även ha erfarenhet av eller bakgrund inom metall och stansning. Detta är dock inget krav då även personlig lämplighet väger tungt i denna rekrytering.

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vi har kontor i Växjö och Kristianstad och är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Henrik Fagerström, 044-249090
Tjänst: Tekniker
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Hässleholm
Publiceringsdatum: 2019-11-17
Sök jobbet