Byggnadsplåtslagare till kund i Kristianstad

Dina arbetsuppgifter
Nu stärker vi för en av våra kunders räkning upp med en byggnadsplåtslagare för arbete i Kristianstad med omnejd. Arbetet består av traditionellt plåtslageri där du både tillverkar delar i företagets verkstad samt monterar ute hos såväl privata- som företagskunder. Exempel på arbetsuppgifter är takläggning, fönsterbeklädnad, montage av stup- och hängrännor och andra plåtdetaljer. Tjänsten är på heltid och du arbetar vardagar kl 07-16. Inledningsvis kommer du att bli anställd av Inpeople och uthyrd till vår kund, med målsättning om att anställningen på sikt ska övergå direkt till kunden. Tillträde enligt överenskommelse.

Din profil
För att vara aktuell för denna tjänst så behöver du redan idag vara en duktig och självgående plåtslagare med god erfarenhet från arbetet och branschen. För att vara aktuell för jobbet så måste du ha B-körkort. Vi söker specifikt dig som tycker att noggrannhet och effektivitet är två ledord i ditt sätt att arbeta och du brinner för att göra ett bra jobb med hög kvalité. Som anställd på Inpeople ställer vi höga krav på engagemang och samarbete. Tillsammans levererar vi någonting riktigt bra! I denna rekryteringsprocess arbetar vi med löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag. Du är därför varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vid eventuella frågor så är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emil Thomasson på 044-12 20 02.

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vi har kontor i Växjö och Kristianstad och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Emil Thomasson, 044-12 20 02
Tjänst: Verkstadsarbetare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Kristianstad
Publiceringsdatum: 2019-11-26
Sök jobbet