Projektledare till Nolato Lövepac

Dina arbetsuppgifter
För Nolato Lövepacs räkning i Skånes Fagerhult söker vi nu en tekniskt intresserad och kunnig projektledare. Du kommer verka som en guide till kunder genom processen från idé till färdig produkt. Du arbetar i ett tvärfunktionellt team tillsammans med teknik, produktion, logistik, inköp och marknad där du tar tillvara på den samlade erfarenheten i teamet och skapar bästa lösningen för våra kunder. Nolato Lövepacs produkter har stark konkurrenskraft eftersom dom skräddarsyr koncept som fungerar såväl praktiskt som ekonomiskt i alla led. Deras arbetssätt är starkt influerat av LEAN-metoden och Nolato arbetar även aktivt med att utveckla sina medarbetare såväl som sin verksamhet. Du driver projekt från order till serieproduktion, bidrar till utvecklingen av processer och rutiner samt ser dig själv som organisationens kluriga problemlösare, vare sig det gäller teknik eller affärsnytta.

Din profil
Vi ser gärna sökande med olika typer av bakgrund, kanske har du en praktisk bakgrund där du formats i en produktionsteknisk miljö, eller möjligen är du maskinteknisk ingenjör i början av karriären. Det här är rätt jobb för dig som vill bygga en stabil karriärmässig grund i ett välmående och stabilt bolag. Vi tror att rätt person har egenskaper som engagemang, driv, tekniskt intresse samt kvalitetsmedvetenhet. Vi ser helst att du har erfarenhet av fordonsindustri och/eller stansning. Det är positivt om du har intresse för eller erfarenhet av gummiprodukter. Du kan även ha erfarenhet av eller bakgrund inom metall och stansning. Detta är dock inget krav då även personlig lämplighet väger tungt i denna rekrytering. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! I denna rekrytering samarbetar Nolato Lövepac med Inpeople, för frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Henrik Fagerström på telefonnummer 073-623 54 00.

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Henrik Fagerström, 073-6235400
Tjänst: Tekniker
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Örkelljunga
Publiceringsdatum: 2019-11-27
Sök jobbet