Erfaren operatör

Dina arbetsuppgifter
Är du en erfaren och driven operatör som vill arbeta i ett bolag med stark tillväxt och hållbarhetstänk? Du kommer att arbeta med automatiserad produktion. Företaget levererar såväl standardprodukter som mer kundspecifika ordar. I produktionen görs stora investeringar med automation i fokus. Arbetet i produktionen sker såväl dagtid som kvällstid med fasta skift. Notera gärna i sin ansökan vilken arbetstid du föredrar. Vi söker dig som vill vara en del av företagets fortsatta tillväxt och samtidigt få chans att utvecklas inom operatörsyrket. Du som söker har ett driv och värdesätter god teamkänsla i ditt yrkesliv. Tjänsten är långsiktig och startar med en initial inhyrning via Inpeople för att sedan övergå till en anställning hos företaget. Önskad tillsättning är omgående eller enligt överenskommelse. Micropower har stark lokal förankring och storsatsar i Växjö, ta chansen att få vara del av denna resa!

Din profil
Du som söker har erfarenhet inom industri samt har arbetat som operatör under en längre tid. Goda kunskaper inom automation eller robotprogrammering är meriterande och högst önskvärt. Likaså kunskaper inom el är meriterande. Som person är du ansvarstagande och trivs bra i nära samarbete med kollegor och chefer. Du har god förståelse för tillverkande industri och arbetar med ett stort mått kvalitetsmedvetenhet. Du är en pigg och alert person som ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du drivs av att arbeta i en verksamhet i framkant och bidrar med god stämning och effektivt arbete för bolagets framtida tillväxt. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Jenny Samuelsson, 0470-747673
Tjänst: Operatör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2019-12-02
Sök jobbet