Snickare till kund i Hässleholm

Dina arbetsuppgifter
På förfrågan från vår kund i Hässleholm rekryterar vi nu en rutinerad snickare med erfarenhet av allehanda snickeriarbeten. Arbetsuppgifterna är av varierande karaktär och kan innefatta såväl nybyggnation av lösvirkeshus som tillbyggnader och renoveringsarbeten i olika typer av byggnader. Arbetstider är vardagar kl 07-16 (heltid) och du rör dig generellt i Hässleholm med omnejd. Inledningsvis kommer du att vara anställd hos oss på Inpeople men uthyrd till vår kund, med målsättning om att anställningen på sikt ska övergå direkt till kunden.

Din profil
Vi söker dig som är en kompetent och självgående snickare som kan arbeta såväl ensam som med snickarkollegor och enligt kundens önskemål är du bosatt i Hässleholmsområdet. Du har med fördel några års arbetslivserfarenhet och gärna yrkesbevis. Som anställd hos Inpeople värdesätter vi hög arbetsmoral, engagemang och noggrannhet – allt för att leverera den bästa kvalité som går att få! B-körkort är ett krav för att vara aktuell för tjänsten. I denna rekryteringsprocess arbetar vi med löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag. Du är därför varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vid eventuella frågor så är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emil Thomasson på 044-12 20 02.

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vi har kontor i Växjö och Kristianstad och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Emil Thomasson, 044-12 20 02
Tjänst: Byggarbetare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Kristianstad
Publiceringsdatum: 2019-12-02
Sök jobbet