Lagerarbetare till Micropower Brix

Dina arbetsuppgifter
Micropower växer och söker nu en ny nyckelspelare till produktionen i Växjö. Du arbetar med traditionella lageruppgifter i en expansiv och spännande miljö. Dagligen placerar du in färdiga produkter på lagerplatser samt förbereder för transport till Micropowers kunder. I arbetsuppgifterna ingår även utlastning. Tjänsten är långsiktig och förväntas starta omgående. Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag – fredag. Arbetet sker i team och som ny medarbetare kan du förvänta dig en väl planerad introduktion. Micropower är ett bolag med stark tillväxt och hållbarhetstänk som satsar på produkter som skapar en bättre framtid för oss alla. De har en stark lokal förankring och storsatsar i Växjö, ta chansen att bli en del av denna resa!

Din profil
Du som söker har god erfarenhet av såväl lagerarbete som truckkörning. Vi ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter inom industrin tidigare. Du innehar truckkort A1-4 och B1-4. Meriterande är kunskaper i Monitor. Du har därtill erfarenhet av transportbokningssystem och utbildning inom ADR. Som person är du en utpräglad lagspelare som tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är effektiv och motiveras av att jobba mot uppsatta mål. Du är samtidigt noggrann och har förmåga att organisera dina arbetsuppgifter. Du trivs också att arbeta i en tempofylld miljö Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Micropower Group är en internationell koncern som designar, tillverkar och marknadsför industriella system och produkter för batterier och batteriladdning. Micropower verkar i en spännande bransch då elektrifiering av produkter och marknader är högaktuellt. Här står företaget i framkant inom litiumjonteknologi. Micropower har sitt HQ i Växjö där även huvudproduktionen av batteriladdare ligger samt deras batterifabrik som är en av de största i Europa. Koncernen har även egna bolag i Europa, Kina och USA för både försäljning och utveckling. Mer information om Micropower kan du hitta på www.micropower-group.se.

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Jenny Samuelsson, 0470-747673
Tjänst: Lagerpersonal
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2020-01-16
Sök jobbet