Servicetekniker hissar till kundföretag i Karlskrona

Dina arbetsuppgifter
Vår kund i Karlskrona expanderar och vi söker för deras räkning nu en noggrann och engagerad servicetekniker för arbete med hissar i Karlskrona med omnejd. Du kommer att tillhöra ett arbetslag och planera och utföra löpande underhåll, service- och moderniseringsarbeten av befintliga hissar. Arbetet är varierande med stor frihet under ansvar, sker såväl självständigt som med kollegor och innefattar en kombination av elteknik, mekanik och hydraulik. I arbetet ingår tillgång till servicebil. Arbetstider är vardagar kl 07:00-16:00. Tjänsten löper tillsvidare och inleds med en anställning hos Inpeople för att på sikt övergå till anställning direkt hos kundföretaget. Tillträde enligt överenskommelse.

Din profil
För att vara aktuell för denna tjänst ser vi att du har utbildning- och/eller erfarenhet på lägs gymnasienivå inom det eltekniska segmentet. Gärna i kombination med kunskap om mekanik och hydraulik. Du är med fördel tekniskt intresserad, praktiskt lagd och trivs bra med arbetsuppgifter som innebär en mix av elteknik, mekanik och hydraulik. Tidigare erfarenhet av arbete med hissar eller liknande mekanik är väldigt meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker därför någon som framförallt är ansvarsfull, initiativtagande och serviceinriktad. Du ska vilja göra ett genuint bra arbete och drivas av att hitta bra och effektiva lösningar på de utmaningar du ställs inför. B-körkort och flytande svenska i både tal och skrift är ett krav. Låter detta som du? Eftersom vi arbetar med löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag – vi välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Emil Thomasson, 044-122002
Tjänst: Underhållstekniker
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Ronneby
Publiceringsdatum: 2020-01-07
Sök jobbet