Kantpressare till kundföretag i Markaryd

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en duktig Kantpressare med placering hos ett av våra kundföretag i Markaryd. Arbetet är förlagt till industri-/verkstadsmiljö och består av att utifrån ritningar pressa materiel av plåt till olika konstruktioner och delar som företaget tillverkar. I arbetet ingår även att programmera den pressmaskin som används utefter vad som tillverkas. Arbetstider är heltid och under dagtid, vardagar. Tjänsten är en hyrrekrytering vilket innebär att du inledningsvis blir anställd hos Inpeople och uthyrd till vår kund med målsättning om en framtida övergång direkt till kundföretaget.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kantpressning, plåtarbeten eller motsvarande arbetsuppgifter. Som person är du noggrann, effektiv och framförallt trivs du i verkstadstekniska miljöer. Vidare är du praktiskt lagd, har lätt för att läsa och förstå ritningar och du har med fördel ett allmänt tekniskt intresse. B-körkort och tillgång till bil är ett krav. Som anställd hos Inpeople brinner du för att leverera service av bästa sort och du är fullt införstådd med att noggrannhet och engagemang är en avgörande faktor för nöjda kunder. Rätt personlighet är därför en avgörande faktor. Låter ovanstående som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan – gärna redan idag eftersom vi arbetar med löpande urval och därför kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vi har kontor i Växjö och Kristianstad och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Emil Thomasson, 044-122002
Tjänst: Verkstadsarbetare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Laholm
Publiceringsdatum: 2020-01-07
Sök jobbet