Elektronikingenjör

Dina arbetsuppgifter
Till Primepower - en del av Micropower Group - söker vårt systerbolag Head Consulting nu en Elektronikingenjör. Arbetsuppgifterna är varierade och innefattar CAD projekt, beredningsarbetet samt test och verifiering av både prototyper och befintliga produkters hård- och mjukvara. Jobbet inkluderar också kontakter med underleverantörer. Du behöver ha minst två års erfarenhet av elektronik. Du får gärna vara praktiker med lödkunskaper och erfarenhet av prototypbygge. Tjänsten är en direktrekrytering till Primepower.

Din profil
Du har en högskoleutbildning inom data/elektronik/automation eller motsvarande i grunden. Vana vid CAD i Solid-Works, beredningsarbete, produktvård samt erfarenhet av Monitor affärssystem är meriterande. Du behöver behärska svenska och engelska väl, både i tal och skrift. Som person behöver du vara strukturerad och kvalitetsmedveten men även drivande och ha lätt för att kommunicera. Tjänsten söks via vårt systerbolag Head Consulting, www.headconsulting.se och ansvarig rekryterare Hanna Walleij nås på telefon 072-5134700.

Om företaget
Primepower utvecklar och marknadsför produkter för batteriladdning och strömförsörjning till fordon, båtar och industriapplikationer. Kärnverksamheten är batteriladdare som kan anpassas till alla förekommande applikationer, där produkterna kännetecknas av ett kompakt utförande. Flera modeller har hög IP-klass och en tålig ingjuten konstruktion. Varje år levererar Primepower över 85 000 laddare i storlekar från 50W upp till 16kW. Läs mer på https://micropower-group.se/company-start/primepower-2/

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktpersoner: Hanna Walleij, 072-5134700
Mathilda Petersson Carlberg, 0470-747672
Tjänst: Elingenjör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2020-01-07
Sök jobbet