Servicetekniker till Nolato Lövepac Skånes Fagerhult

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en servicetekniker till Nolato Lövepac i Skånes-Fagerhult. I rollen som Servicetekniker kommer du att genomföra inspektioner, arbeta med ständiga förbättringar samt reparation av produktionsutrustning. Vidare kommer du även att genomföra akuta felsökningar samt reparationer på varierande produktionsutrustning. Du kommer även att ha ansvar för att beställa service och planera samt samverka med externa leverantörer. I ditt ansvarsområde följer även uppföljning och beredning av åtgärder samt planering och uppbyggnad av nya utrustningar.

Din profil
Vi söker dig med ett genuint intresse för teknik, problemlösning och service. Som servicetekniker är det viktigt att vara såväl tekniskt lagd som service-minded då man arbetar med både maskiner och dess operatörer. Du har dessutom en förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du kan samverka med både interna och externa kontakter. Vi söker dig som har arbetserfarenhet av en liknande tjänst i produktionsmiljö. Du har erfarenhet av maskinservice och produktionsförbättrande arbete. Normal datavana och behärskar svenska i tal och skrift. Vi söker framförallt en mekanisk skicklig medarbetare, men det är meriterande om du har kunskap/utbildning inom el, plc, cad, robot. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! I denna rekrytering samarbetar Nolato Lövepac med Inpeople, har du några frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Henrik Fagerström på telefonnummer 073-623 54 00.

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Henrik Fagerström, 073-6235400
Tjänst: Tekniker
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Hässleholm
Publiceringsdatum: 2020-01-14
Sök jobbet